Vem bar försäljningens fana under Almedalsveckan?

Jag försökte finna vem som bar försäljningens fana under Almedalsveckan, men gick bet. Har ni något exempel på någon eller några som tog upp frågor i ämnet? Skriv gärna en kommentar och ge mig tips!

Jag fann ett antal debatter inklusive några från Svensk Näringsliv där det bl a lyftes fram att det måste in attitydsförändring hos forskare för att bättre skapa samverkan med näringslivet. Kanske måste näringslivet bättre sälja in nyttan för forskarna…?

Hur som helst, jag hittade inte mycket specifikt om ämnet försäljning. I ospecificerad form fanns det mängder!
– Jag inte låta bli att småle då hela Almedalsveckan handlar om att bäst kunna sälja in sina åsikter till omvärlden. Försäljning på högsta politiska nivå! Retorik är ju en viktig del i försäljningens ädla konst…

Kanske skulle jag vara med nästa år och inte bara tycka till från läktaren ;-).