En säljares juldagbok dag 23

23 december – Förväntans tider

Tänk hur det var när man var barn. Dagen före dopparedagen…vilken längtan! Vilken förväntan man hade på julafton. Vad skulle man få av det man skrivit upp på önskelistan? Skulle det bli som man hoppades?

Under sista kvartalet byggs förväntan upp på året som kommer. Vi i säljorganisationen sätter vår budget. Vad kommer det att bli? Kommer vi nå målsättningarna?

Om en vecka är vi igång. Nytt år.

Jag har byggt upp förväntningar på 2012. Både personliga och företagsmässiga. På sätt och viss lite som en önskelista där den stora skillnaden är att nu är det upp till mig själv om jag skall lyckas. Jag kan inte riktigt förlita mig på mina föräldrar längre ;-). Ändå måste jag säga att ibland undrar jag om inte vissa fortfarande tror att någon annan skall komma, likt ens föräldrar, och se till att önskelistan uppfylls.

Gör slag i saken. Bestäm själv vad på din önskelista som du skall få 2012.

Du kan. Du vill. Du ska.

Nu åker vi.