En säljares betraktelser

Jag älskar försäljning!

Försäljning har så många ansikten och toner att jag ständigt ser nya nyanser och fascineras av försäljningens mångfald.

Jag har således beslutat mig för att börja dela med mig om mina betraktelser runt omkring mig som jag vid olika tillfällen tror fler än jag kan ha åsikter om. Allt med ett gemensamt tema: Försäljning.

Det är möjligt, kanske rentav självklart att flera av oss har olika uppfattningar i de ämnen jag väljer att ta upp. Tveka då inte att kommentera så vi får igång samtalet och kanske rentav i vissa fall, debatten. Jag vill redan nu förvarna om att spridningen och djupet på det jag kommer publicera sannolikt både kan uppfattas grunt såväl som djupt. Förhoppningsvis ger de dock båda utslag på ekolodet.

Jag säger som en klok herre brukar säga till mig; Nu åker vi!