En röst värd att lyssna på

Det är med värme jag väljer att lyfta fram ett inlägg från Dagensmedia.se

Jag har vid olika tillfällen haft äran att arbeta tillsammans med Joakim Antelius och jag måste säga att hans inlägg idag på Dagensmedia.se gav en nyans som jag hoppas och tror delas av många inom medieskrået. Oavsett om ni är köpare eller säljare.

Det är alltid lärorikt att lyssna på personer som varit ”på bägge sidor” av affären. Läs den och kommentera gärna. Håller ni med eller har ni andra erfarenheter som ni vill delge oss andra?

Jag kommer med en dåres envishet fortsätta lyfta fram vikten av att fler inser att försäljning är en del av allas vardag. Ni utövar det hemma såväl som på jobbet. Oavsett vad som står på visitkortet eller på dörren.

Jocke, du tog ett viktigt steg. Du gav oss tips och råd som kan göra oss alla lite bättre.

Tack.